Loch Tay Steading, Residential Loch Tay Steading, Residential Loch Tay Steading, Residential Loch Tay Steading, Residential Loch Tay Steading, Residential Loch Tay Steading, Residential

Loch Tay SteadingProject Info

This substantial agricultural steading is located on the southern slopes off Ben Lawers, with views down the length of Loch Tay.

The proposals accommodate four bedrooms located on the northern half of the building, with a series of grand, double-height  living spaces occupying the south facing portion. The existing triple-roofed form is retained, but given a new, blue zinc finish. An new pitched roof and tall glazed screen defines the entrance from the forecourt, with a hallway linking through to the public rooms. Large glazed openings maximise the outlook to the spectacular scenery. 

Client
Private
Location
Lawers, Loch Tay, Perthshire